LASER OPERATOR

Als Laseroperator ben je een belangrijke schakel in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de plaatlaser om deze zo optimaal mogelijk te laten snijden. Het is aan jou om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct, dus voert ook regelmatig controles uit. Ook bespreek je bevindingen en mogelijke verbeteringen in het productieproces met je leidinggevende.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Verantwoordelijk voor het programmeren, afstellen en bedienen van de lasersnijmachine
  • Aan- en afvoeren en registreren van het plaat materiaal
  • Zelfstandig uitvoeren van de 1e kwaliteitscontrole
  • Je voert zelfstandig productie werkzaamheden uit met behulp van de werkinstructie?

Wij vragen:

Iemand met kennis van staal en plaatwerk of al relevante werkervaring als Laser Operator. Maar ben jij nog geen expert op het gebied van metaal? Geen probleem! Zolang je technische affiniteit hebt en je bent gemotiveerd om te leren, dan is werken bij Lammerink echt iets voor jou!

Werken bij Lammerink betekent werken aan een grote diversiteit aan projecten met een gloednieuwe machine en alle benodigde faciliteiten op de werkvloer. Ook kun je bouwen op collegialiteit, een informele sfeer en een no-nonsense aanpak.

Daarnaast bieden we het volgende:

Een hele leuke werksfeer in een jong dynamisch team. Een prima salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de metalectro CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen en een goed pensioen.

Lammerink maakt het. Kom jij het bij ons maken?!

Solliciteer direct info@lammerinkconstructiewerken.nl. Of bel Martijn Lammerink voor meer informatie of een goed gesprek met een kop koffie, 06 – 23 79 48 19