Een stalen binnendeur is een stijlelement op zichzelf. Het versterkt uw interieur en geeft warmte en sfeer aan de ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw droomdeur een realiteit wordt. Weet u nog niet precies wat u wilt? Wij helpen graag om samen een deur te ontwerpen. Van begin tot eind kunt u rekenen op persoonlijk contact, goede service en een mooi product.

STALEN DEUREN

Type deur

Taatsdeur: Een taatsdeur heeft een scharnier aan de boven- en onderkant. De deur draait dus om zijn eigen as en heeft daardoor geen kozijn nodig. Door deze opbouw kan de deur naar beide kanten geopend worden. De taatsscharnieren zijn voorzien van soft-close voor een langzame en veilige sluiting van de deur.

Scharnierdeur: De klassieke opbouw van een deur met een kozijn. Onze scharnierdeuren zijn voorzien van verdekte scharnieren. Bij deze scharnieren kan de deur naar één kant geopend worden.

Schuifdeur: Een schuifdeur is een ruimtebesparende manier om een ruimte af te sluiten. Er zijn verschillende soorten schuifdeuren, bijvoorbeeld schuifdeuren in het zicht met een railsysteem, en-suite deuren en loftdeuren. Wat uw keuze ook is, wij kunnen een schuifdeur maken die past bij uw wens.

Opbouw

Met de opbouw van de deur bedoelen we de samenstelling en de vlakverdeling van de deur.

U kunt kiezen voor een enkele of dubbele deur. Met of zonder zij- en bovenpanelen. Ook een vast paneel om een ruimte mee af te schermen bestaat tot de mogelijkheid.

Daarnaast is de vlakverdeling van de deur naar eigen wens in te richten. Kortom, u kunt de deur volledig naar eigen stijl ontwerpen. Natuurlijk helpen we u daar graag mee.

Opbouw

Met de opbouw van de deur bedoelen we de samenstelling en de vlakverdeling van de deur.

U kunt kiezen voor een enkele of dubbele deur. Met of zonder zij- en bovenpanelen. Ook een vast paneel om een ruimte mee af te schermen is mogelijk.

Daarnaast is de vlakverdeling van de deur naar eigen wens in te richten. Kortom, u kunt de deur volledig naar eigen stijl ontwerpen. Natuurlijk helpen we u daar graag mee.

Afwerking

Het uiterlijk van de deur wordt mede bepaald door de keuze van de materialen en de afwerking.

Standaard worden de deuren voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur. Deze afwerking geeft een egale en slijtvaste oppervlakte die goed schoon te houden is. Voor een industriële uitstraling kan ook gekozen worden voor een blanke lak.

De deuren zijn standaard voorzien van doorzichtig veiligheidsglas. Maar ook matglas, glas-in-lood en zelfs dichte panelen van staal of hout Of misschien heeft u liever een combinatie hiervan.

Als laatste kunt u kiezen uit een verscheidenheid van handgrepen. U merkt dat u de deur volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

GEREALISEERDE PROJECTEN