Kennis en techniek op het gebied van constructiewerk komen samen. In onze productiehal met een modern machinepark is de productie van staalconstructies, trappen en balustrades ons werk. Ontwerp, fabricage en montage: het totaalconcept voor elk constructiewerk.

CONSTRUCTIE

MAATWERK

 • Stalen constructie bedrijfhal met stalen trap en bordes
  Constructie

  Het ontwerpen, berekenen, maken en monteren van staalconstructies is ‘dagelijkse kost’ voor onze vakmensen. Wij bieden hiermee met onze verscheidenheid in staalconstructies een totaalconcept en leveren maatwerk voor de woningbouw, utiliteitsmarkt en industrie.

 • Verhoogde kamer op stalen constructie met trap en lift
  Trappen en balustrades

  Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van balustrades en industriële-, vluchtweg- en interieurtrappen. Volledig van staal of in combinatie met glas en hout. Geheel op maat en passend voor uw situatie. Wij maken het voor u.

 • Huiskamer met dubelle stalen binnendeuren: stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren of stalen scharnierdeuren
  Stalen binnendeuren

  Een stalen binnendeur is een stijlelement op zichzelf. Het versterkt het interieur en geeft warmte en sfeer aan de ruimte. Wij helpen klanten graag aan hun droomdeur. Met onze deur-configurator op deze site kan een deur naar wens samengesteld worden. Van begin tot eind kunt u rekenen op persoonlijk contact, goede service en een mooi product.

WERKVELD

 • Aannemer wijst naar een stalen dakconstructie van een bedrijfshal
  Aannemers

  Lammerink Constructiewerken staat voor staal. En voor duurzame relaties. Wij denken mee, geven advies, bieden maatwerkoplossingen en leveren op tijd. Bij ons zijn de lijnen kort en is betrokkenheid, flexibiliteit en een goede samenwerking op de bouwplaats gegarandeerd. Dat maakt ons tot de perfecte partner voor iedere aannemer.

 • Architecten die een ontwerp van een gebouw bespreken met een stalen constructie op een whiteboard
  Architecten

  Het ontwerpen, fabriceren en monteren van staalconstructies beheerst Lammerink Constructiewerken als geen ander. Wij kennen de ‘ins en outs’ en nemen in nauwe afstemming met de architect het volledige proces voor onze rekening: van bestektekst en constructieberekening tot ontwerp en montage. Door heel Nederland.

 • Familie of groep zakenmensen geven akkoord voor hun verbouw en nieuwbouwproject
  Bedrijven en particulieren

  Ook voor overige zakelijke opdrachtgevers én particulieren zijn wij een goede partner. Een bijzondere stalen trap, balustrade, stalen deur of constructie. Deel met ons uw bouw- of woonwensen voor een product op maat. Wij vertalen uw wensen in een passend ontwerp. Voor elke staalconstructie, groot of klein.

GEREALISEERDE PROJECTEN

ONZE TECHNIEKEN

 • Tekenaar construeert en tekent een stalen constructie met Tekla
  Tekenwerk

  Bij al ons tekenwerk maken wij gebruik van ‘Tekla’. Deze software is speciaal ontwikkeld voor het tekenen van staalconstructies. Met de juiste technische kennis tekenen en ontwerpen wij uiteenlopende staalconstructies, trappen en balustrades. Maatwerk, van eenvoudig tot zeer complex. Dat maakt ons creatief en veelzijdig.

 • Op maat zagen van een stalen koker onder een hoek
  Metaalbewerking

  Met onze moderne machinepark bewerken wij staal naar de gewenste specificaties. Bijvoorbeeld het materiaal op maat zagen of knippen. Gaten en sleuven ponsen, boren of frezen. Deze en elke andere bewerking die nodig zijn kunnen wij uitvoeren in onze werkplaats.

 • Lasser last stalen onderdelen aan elkaar
  Laswerk

  Ook voor het lassen van staal, RVS en aluminium producten beschikt het team van Lammerink Constructiewerken over specialistische kennis. Wij hebben meerdere gecertificeerde medewerkers voor MIG-, MAG- en TIG-lassen. Dit betekent dat ook uw verschillende lasprocessen bij ons in goede handen zijn.

 • Gegalvaniseerde stalen roosters liggen klaar voor poedercoaten in elke gewenste kleur
  Conservering

  Daar waar gewenst verzorgen wij productie van begin tot eind. De conservering van de diverse staalconstructies besteden wij uit aan vaste, betrouwbare en gespecialiseerde partners. De keuze bij de conservering is ruim: van thermisch verzinken en poedercoating tot zinkfosfaatcoating. In iedere gewenste RAL-kleur.

 • Mobiele kraan tilt een stalen constructiebalk uit een vrachtwagen bij de bouw van een bedrijfshal
  (Verticaal) transport

  Wij verzorgen uw staalconstructies van begin tot eind. Het verzorgen van het transport en de middelen om alles te kunnen monteren horen daar natuurlijk ook bij. Ook alleen aflevering van de constructiedelen is mogelijk. Op de dag en tijdstip dat u vooraf vaststelt.

 • Mobiele kraan is te dragen concreet balk montage enorme constructie.
  Montage

  Onze monteurs zijn deskundig en gaan veilig en vakkundig te werk bij de installatie en montage op locaties door heel Nederland. Een goede samenwerking met aannemers en andere toeleveranciers op de bouwplaats staat buiten kijf. Onze betrokkenheid en flexibiliteit is groot. Bovendien zijn al onze medewerkers volledig VCA gecertificeerd.

CERTIFICERING EN VEILIGHEID

 • CE Keurmerk 2400-A-845

  Wij zijn gecertificeerd voor het dragen van het CE-keurmerk NEN-EN 1090.

 • Metaalunie

  Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie, de grootste ondernemersorganisatie in de metaal.

 • VCA* 2008/5.1

  Lammerink Constructiewerken beschikt over het VCA* 2008/5.1 certificaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!