CONSTRUCTIE ZOEKT BANKWERKER

Wegens toenemende vraag zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/samensteller voor een lange termijnrelatie. Wil jij werken in een hecht team bij een Twentse nuchtere organisatie waarbij er korte lijnen zijn? Ons team bestaat uit jong en gedreven collega’s met veel vakkennis die we ook graag delen. Wij zijn een allround staalconstructiebedrijf voor nieuw en verbouw projecten. Van grote constructies tot aanpassingen van machineonderdelen, maar ook complete autowasstraten, tankstations en sportcomplexen komen voorbij. Kortom zijn wij heel divers op het gebied van staalbewerking. We zijn in het bezit van een jong en goed onderhouden machinepark. We hebben eigen engineering, montage en natuurlijk productie, waarmee we samen met onze opdrachtgevers hele mooie projecten realiseren.

Jouw werkdag

Je begint de dag met een lekker bakje koffie. Samen met onze productieleider wordt de planning doorgenomen in een informele sfeer. Je hebt een project toegewezen gekregen en aan de hand van productietekeningen weet jij wat je mag gaan doen. Op jouw werkplek ontbreekt het zeker niet aan gereedschap en hulpmiddelen om jouw werkzaamheden te kunnen verrichten. Mocht je in de knel raken met de tijd, dan helpen de collega’s je om de deadline te halen. We doen het tenslotte samen. Aan het eind van de week kijken we terug op een mooie werkweek met een drankje en gaan we voldaan het weekend in.

Wat vragen we van jou?

Uiteraard heb je uitgebreide kennis van productietechnieken op het gebied van staal en uiteraard begrijp jij de productietekeningen. Je bent in het bezit van een lasdiploma mig/mag niveau 2, of bereid deze op korte termijn te halen. Hetzelfde geldt voor VCA. Daarnaast zoeken we iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een gezonde dosis humor en collegialiteit.

Wat bieden we je?

Een hele leuke werksfeer in een jong en dynamisch team. Een prima salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de metalectro CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen en een goed pensioen.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken, neem dan contact op met Martijn Lammerink via m.lammerink@lammerinkconstructiewerken.nl