WERKVOORBEREIDER

Constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten. Stalen producten voor de industrie. Stijlelementen voor het interieur. Lammerink maakt het. In ons groeiende en toekomstgerichte bedrijf werk jij zelfstandig in een hecht team. Jij kijkt vooruit, schakelt snel en pakt de verantwoordelijkheid voor onze uiteenlopende opdrachten.

Wat jij kan en wat jou drijft. En wat wij jou bieden.

Jij hebt een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider en een mbo-4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de metaalbranche. Je denkt én wilt vooruit met een baan in een ruimdenkend bedrijf waar volop nieuwe ontwikkelingen spelen. En waar jij jezelf verder kan en mag ontwikkelen

Als werkvoorbereider bij Lammerink Constructiewerken ben jij de verbindende factor tussen werkplaats en kantoor. In deze spilfunctie denk je actief mee, voer je verbeteringen door, heb je veel verantwoordelijkheid en krijg je veel vrijheid. In overleg is alles mogelijk.

Helder communiceren en snel schakelen is voor jou vanzelfsprekend. Van een enorm groot project naar een kleine opdracht. Want dat is bij ons de praktijk. Je bent een leider en teamplayer ineen. Jij hebt de touwtjes strak in handen en creëert rust in ons team.

Je krijgt een salaris dat goed past bij jouw ervaring en het werk dat je gaat doen. En natuurlijk een leuk team dat bestaat uit ongeveer vijftien collega’s die wel houden van een gezamenlijk bedrijfsuitje en vrijdagmiddagborrel.

Lammerink maakt het. Kom jij het bij ons maken?!

Solliciteer direct info@lammerinkconstructiewerken.nl. Of bel Martijn Lammerink voor meer informatie of een goed gesprek met een kop koffie, 06 – 23 79 48 19