Over ons

Lammerink Constructiewerken: altijd betrokken, flexibel en vakkundig. Wij staan voor staal!

LAMMERINK CONSTRUCTIEWERKEN

Lammerink Constructiewerken bestaat uit een team van zeven professionals. Onze specifieke kennis en ervaring en onze moderne machines en apparatuur maken ons tot een allround las- en constructiebedrijf.

Wij werken door heel Nederland voor opdrachtgevers in de woningbouw, utiliteit en industrie. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren veelzijdige staalconstructies, trappen, balustrades en meer.

Lammerink Constructiewerken onderstreept het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.

CERTIFICERING & VEILIGHEID

Wij zijn bevoegd een CE-conformiteitsverklaring af te geven op geconstrueerde staalconstructies in de executieklassen 1 en 2, zoals vastgesteld door de overheid vanaf 1 juli 2014. Hiermee mogen onze producten vrij verhandeld worden binnen de Europese Economische Ruimte (EER). De kwaliteit van onze producten en veiligheid op de werkplek staan bij ons uiteraard voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Ook hechten wij grote waarde aan periodieke keuringen op onze kraanbanen, hijsbanden en verdere apparatuur. Wij voldoen aan de wetgeving voor de Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E).

Lammerink Constructiewerken is bovendien erkend als leerbedrijf door Kenteq. Met deze erkenning laten wij zien dat wij vakmanschap stimuleren en garanderen. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

CE keurmerk 2400-A-845

Wij zijn gecertificeerd voor het dragen van het CE-keurmerk NEN-EN 1090. Bekijk: Certificaat | Prestatieverklaring

Metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie, de grootste ondernemersorganisatie in de metaal.

VCA* 2008/5.1

Lammerink Constructiewerken beschikt over het VCA* 2008/5.1 certificaat. Bekijk: Certificaat | VCA

DAAGT U ONS UIT?

Van tankstations, scholen en sportaccommodaties tot kantoren, bedrijfshallen, stallen en woningbouw. Lammerink Constructiewerken ontwerpt, berekent, produceert en monteert uw constructiewerk op zeer efficiënte wijze en door heel Nederland.

Neem voor al uw constructiewerk vrijblijvend contact met ons op!