• Tekenaar construeert en tekent een stalen constructie met Tekla
  Tekenwerk

  Bij al ons tekenwerk maken wij gebruik van ‘Tekla’. Deze software is speciaal ontwikkeld voor het tekenen van staalconstructies. Met de juiste technische kennis ontwerpen wij uiteenlopende staalconstructies. Maatwerk, van eenvoudig tot zeer complex. Dat maakt ons creatief en veelzijdig.

 • Op maat zagen van een stalen koker onder een hoek
  Metaalbewerking

  Met onze moderne machinepark bewerken wij staal naar de gewenste specificaties. Bijvoorbeeld het materiaal op maat zagen of knippen. Gaten en sleuven ponsen, boren of frezen. Deze en elke andere bewerking die nodig zijn kunnen wij uitvoeren in onze werkplaats.

 • Lasser last stalen onderdelen aan elkaar
  Laswerk

  Ook voor het lassen van staal, RVS en aluminium producten beschikt het team van Lammerink Constructiewerken over specialistische kennis. Wij hebben meerdere gecertificeerde medewerkers voor MIG-, MAG- en TIG-lassen. Dit betekent dat ook uw verschillende lasprocessen bij ons in goede handen zijn.

 • Gegalvaniseerde stalen roosters liggen klaar voor poedercoaten in elke gewenste kleur
  Conservering

  Daar waar gewenst verzorgen wij productie van begin tot eind. De conservering besteden wij uit aan vaste, betrouwbare en gespecialiseerde partners. De keuze bij de conservering is ruim: van thermisch verzinken en poedercoating tot zinkfosfaatcoating. In iedere gewenste RAL-kleur.

 • Assemblage van industrie en machine onderdelen
  Assemblage

  Met onze ponsknipmachine worden gaten geponst en kop- en voetplaten op maat geknipt. Hetzelfde doen wij voor hoekstalen en strippen voor windverbanden. Vanuit de tekenkamer krijgt de machine directe CNC-aansturing. Door deze geautomatiseerde stap, is de kans op fouten minimaal.

 • Transport en aflevering van stalen onderdelen met vrachtwagen
  Aflevering

  Wij leveren een totaalpakket. Verzorging van een goede aflevering is een belangrijk onderdeel daarvan. U kunt aangeven wanneer u de verschillende producten nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het op de juiste locatie afgeleverd wordt.