X

Custom Categories: Werkveld

Bouwhelm en bouwtekeningen van stalen constructies op een panorama van een bouwplaats

Constructie

Lammerink Constructiewerken is uw partner voor de utiliteit- en woningbouw. Wij produceren staalconstructies, trappen en balustrades voor nieuw- en verbouwprojecten. Onze klanten bestaan uit aannemers en architecten, maar wij leveren ook direct aan bedrijven en particulieren.

Engineer ontwerpt een drukvat met stalen frame voor de industrie

Industrie

Wij produceren producten/onderdelen voor de industrie en de machinebouw. Hierbij kunt u denken aan frames en machineonderdelen. Enkelstuks of in serie in staal, rvs of aluminium. Wij denken met u mee op het gebied van ontwerp, doorlooptijd, afwerking en aflevering.

Bouwkundige tekeningen van het interieur van een huis of kantoor met stalen interieur elementen

Interieur

Een stijlelement in het interieur. Een stijlvolle trap, balustrade, meubel of stalen deur. Samen met u zorgen wij voor een passend ontwerp. Daaropvolgend maken mij het product op maat en monteren het op locatie. Een uniek pronkstuk: Wij maken het voor u.

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.