X

Custom Categories: Werkveld Constructie

Aannemer wijst naar een stalen dakconstructie van een bedrijfshal

Aannemers

Lammerink Constructiewerken staat voor staal. En voor duurzame relaties. Wij denken mee, geven advies, bieden maatwerkoplossingen en leveren op tijd. Bij ons zijn de lijnen kort en is betrokkenheid, flexibiliteit en een goede samenwerking op de bouwplaats gegarandeerd. Dat maakt ons tot de perfecte partner voor iedere aannemer.

Architecten die een ontwerp van een gebouw bespreken met een stalen constructie op een whiteboard

Architecten

Het ontwerpen, fabriceren en monteren van staalconstructies beheerst Lammerink Constructiewerken als geen ander. Wij kennen de ‘ins en outs’ en nemen in nauwe afstemming met de architect het volledige proces voor onze rekening: van bestektekst en constructieberekening tot ontwerp en montage. Door heel Nederland.

Familie of groep zakenmensen geven akkoord voor hun verbouw en nieuwbouwproject

Bedrijven en particulieren

Ook voor overige zakelijke opdrachtgevers én particulieren zijn wij een goede partner. Een bijzondere stalen trap, balustrade, stalen deur of constructie. Deel met ons uw bouw- of woonwensen voor een product op maat. Wij vertalen uw wensen in een passend ontwerp. Voor elke staalconstructie, groot of klein.

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.