X

Custom Categories: Technieken Industrie

Tekenaar construeert en tekent een stalen constructie met Tekla

Tekenwerk

Bij al ons tekenwerk maken wij gebruik van ‘Tekla’. Deze software is speciaal ontwikkeld voor het tekenen van staalconstructies. Met de juiste technische kennis ontwerpen wij uiteenlopende staalconstructies. Maatwerk, van eenvoudig tot zeer complex. Dat maakt ons creatief en veelzijdig.

Op maat zagen van een stalen koker onder een hoek

Metaalbewerking

Met onze moderne machinepark bewerken wij staal naar de gewenste specificaties. Bijvoorbeeld het materiaal op maat zagen of knippen. Gaten en sleuven ponsen, boren of frezen. Deze en elke andere bewerking die nodig zijn kunnen wij uitvoeren in onze werkplaats.

Lasser last stalen onderdelen aan elkaar

Laswerk

Ook voor het lassen van staal, RVS en aluminium producten beschikt het team van Lammerink Constructiewerken over specialistische kennis. Wij hebben meerdere gecertificeerde medewerkers voor MIG-, MAG- en TIG-lassen. Dit betekent dat ook uw verschillende lasprocessen bij ons in goede handen zijn.

Gegalvaniseerde stalen roosters liggen klaar voor poedercoaten in elke gewenste kleur

Conservering

Daar waar gewenst verzorgen wij productie van begin tot eind. De conservering besteden wij uit aan vaste, betrouwbare en gespecialiseerde partners. De keuze bij de conservering is ruim: van thermisch verzinken en poedercoating tot zinkfosfaatcoating. In iedere gewenste RAL-kleur.

Assemblage van industrie en machine onderdelen

Assemblage

Met onze ponsknipmachine worden gaten geponst en kop- en voetplaten op maat geknipt. Hetzelfde doen wij voor hoekstalen en strippen voor windverbanden. Vanuit de tekenkamer krijgt de machine directe CNC-aansturing. Door deze geautomatiseerde stap, is de kans op fouten minimaal.

Transport en aflevering van stalen onderdelen met vrachtwagen

Aflevering

Wij leveren een totaalpakket. Verzorging van een goede aflevering is een belangrijk onderdeel daarvan. U kunt aangeven wanneer u de verschillende producten nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het op de juiste locatie afgeleverd wordt.

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.