X

Custom Categories: Technieken Constructie

Tekenaar construeert en tekent een stalen constructie met Tekla

Tekenwerk

Bij al ons tekenwerk maken wij gebruik van ‘Tekla’. Deze software is speciaal ontwikkeld voor het tekenen van staalconstructies. Met de juiste technische kennis tekenen en ontwerpen wij uiteenlopende staalconstructies, trappen en balustrades. Maatwerk, van eenvoudig tot zeer complex. Dat maakt ons creatief en veelzijdig.

Op maat zagen van een stalen koker onder een hoek

Metaalbewerking

Met onze moderne machinepark bewerken wij staal naar de gewenste specificaties. Bijvoorbeeld het materiaal op maat zagen of knippen. Gaten en sleuven ponsen, boren of frezen. Deze en elke andere bewerking die nodig zijn kunnen wij uitvoeren in onze werkplaats.

Lasser last stalen onderdelen aan elkaar

Laswerk

Ook voor het lassen van staal, RVS en aluminium producten beschikt het team van Lammerink Constructiewerken over specialistische kennis. Wij hebben meerdere gecertificeerde medewerkers voor MIG-, MAG- en TIG-lassen. Dit betekent dat ook uw verschillende lasprocessen bij ons in goede handen zijn.

Gegalvaniseerde stalen roosters liggen klaar voor poedercoaten in elke gewenste kleur

Conservering

Daar waar gewenst verzorgen wij productie van begin tot eind. De conservering van de diverse staalconstructies besteden wij uit aan vaste, betrouwbare en gespecialiseerde partners. De keuze bij de conservering is ruim: van thermisch verzinken en poedercoating tot zinkfosfaatcoating. In iedere gewenste RAL-kleur.

Mobiele kraan tilt een stalen constructiebalk uit een vrachtwagen bij de bouw van een bedrijfshal

(Verticaal) transport

Wij verzorgen uw staalconstructies van begin tot eind. Het verzorgen van het transport en de middelen om alles te kunnen monteren horen daar natuurlijk ook bij. Ook alleen aflevering van de constructiedelen is mogelijk. Op de dag en tijdstip dat u vooraf vaststelt.

Mobiele kraan is te dragen concreet balk montage enorme constructie.

Montage

Onze monteurs zijn deskundig en gaan veilig en vakkundig te werk bij de installatie en montage op locaties door heel Nederland. Een goede samenwerking met aannemers en andere toeleveranciers op de bouwplaats staat buiten kijf. Onze betrokkenheid en flexibiliteit is groot. Bovendien zijn al onze medewerkers volledig VCA gecertificeerd.

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.