X

Custom Categories: Maatwerk Industrie

Close-up van de opbouw van een gelast stalen gepoedercoat frame

Frames

Transportframes, opslagframes, frames als onderstellen voor machines en frames om apparatuur op te monteren. Voor alle soorten stalen frames kunt u bij Lammerink Constructiewerken terecht. Frames van staal zijn sterk, duurzaam en kunnen voorzien worden van elke gewenste afwerking.

Onderdelen voor machines en industrie gefabriceerd doormiddel van zagen, boren, laseren, zetten, draaien en lassen

Machineonderdelen

Wij maken machineonderdelen voor de alle soorten industrie. In elk formaat. in enkelstuk of in grotere oplages, wij staan voor u klaar.

Metalen onderdelen in elke vorm en maat in serieproductie

Serieproductie

Het tekenen en construeren van trappen en balustrades is een belangrijk deel van ons werk. Maatwerkoplossingen voor aannemers, architecten en particulieren. Gedegen en vakkundig en altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Want betrokkenheid en goede samenwerking staan bij ons voorop.

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.