X

Custom Categories: Maatwerk Constructie

Stalen constructie bedrijfhal met stalen trap en bordes

Constructie

Het ontwerpen, berekenen, maken en monteren van staalconstructies is ‘dagelijkse kost’ voor onze vakmensen. Wij bieden hiermee met onze verscheidenheid in staalconstructies een totaalconcept en leveren maatwerk voor de woningbouw, utiliteitsmarkt en industrie.

Verhoogde kamer op stalen constructie met trap en lift

Trappen en balustrades

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van balustrades en industriële-, vluchtweg- en interieurtrappen. Volledig van staal of in combinatie met glas en hout. Geheel op maat en passend voor uw situatie. Wij maken het voor u.

Huiskamer met dubelle stalen binnendeuren: stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren of stalen scharnierdeuren

Stalen binnendeuren

Een stalen binnendeur is een stijlelement op zichzelf. Het versterkt het interieur en geeft warmte en sfeer aan de ruimte. Wij helpen klanten graag aan hun droomdeur. Met onze deur-configurator op deze site kan een deur naar wens samengesteld worden. Van begin tot eind kunt u rekenen op persoonlijk contact, goede service en een mooi […]

Over ons

Lammerink Constructiewerken is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in het Twentse Geesteren net buiten Almelo. Het is opgericht op 1 juni 2004 door Martijn Lammerink en in de eerste jaren vooral gericht op constructiewerk. Maar nadat veel klanten terugkwamen met andere wensen op het gebied van metaalfabricage, is Lammerink Constructiewerken door de jaren uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing leveren: Van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie tot aan stijlelementen voor het interieur.

Lammerink Constructiewerken is erkend als leerbedrijf door Kenteq en leiden wij toekomstige vakmensen op. Hiermee stimuleren en garanderen wij vakmanschap. Nu en in de toekomst. Voor branchegenoten geldt dit als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij zelf zonne-energie opwekken en opslaan, zijn wij volledig zelfvoorzienend in stroom.