WERKVOORBEREIDER

Wegens toenemende vraag zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider voor een lange termijnrelatie. Wil jij werken in een hecht team bij een Twentse nuchtere organisatie waarbij er korte lijnen zijn? Ons team bestaat uit jong en gedreven collega’s met veel vakkennis die we ook graag delen. Wij zijn een allround staalconstructiebedrijf voor nieuw en verbouw projecten. Van grote constructies tot aanpassingen van machineonderdelen, maar ook complete autowasstraten, tankstations en sportcomplexen komen voorbij. Kortom zijn wij heel divers op het gebied van staalverwerking. We zijn in het bezit van een jong en goed onderhouden machinepark. We hebben eigen engineering, montage en natuurlijk productie, waarmee we samen met onze opdrachtgevers mooie projecten kunnen realiseren.

De functie

Als werkvoorbereider verwerk je zeer afwisselende productie-orders aan de hand van tekeningen. Deze worden aangeleverd door bekende relaties en nieuwe opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van de orderstroom, de inkoop van de benodigde materialen en diensten. Daarnaast zal ook het calculeren van aanvragen tot jouw takenpakket behoren.

Jouw werkdag

Je begint de dag met een lekker bakje koffie. Samen met onze productieleider wordt de planning doorgenomen in een informele sfeer. Je hebt de laatste wijzigingen verwerkt en ziet wat er die dag aan nieuwe opdrachten en mail binnen is gekomen. Gedurende de dag behoud je het overzicht en stuurt de planning bij waar nodig. Kortom een hele afwisselende functie waar je snel en adequaat moet schakelen.

Wat vragen we van jou?

Uiteraard heb je uitgebreide kennis van productietechnieken op het gebied van staalverwerking en uiteraard begrijp jij de productietekeningen. Je bent in staat snel te kunnen schakelen. Je voorziet knelpunten en signaleert dit tijdig. Je haalt voldoening uit het optimaal laten verlopen van de orderstroom. Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Daarnaast zoeken we iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een gezonde dosis humor en collegiaal. Heb je al ervaring met construsteel ERP, dan is dit zeker een pre.

Wat bieden we je?

Een hele leuke werksfeer in een jong en dynamisch team. Een prima salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de metalectro CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen en een goed pensioen.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken, neem dan contact op met Martijn Lammerink via m.lammerink@lammerinkconstructiewerken.nl

 

(Voor deze functie maken wij geen gebruik van bureau’s. De ingezonden cv’s worden rechtstreeks benaderd of niet in behandeling genomen).