Administratief medewerker m/v

Vacature administratief medewerker m/v  voor 16 uur/week. Ben jij of ken jij iemand  die op zoek is naar een administratieve functie binnen een jong en dynamische organisatie? Lees dan verder. Wil jij werken in een hecht team bij een Twentse nuchtere organisatie waarbij er korte lijnen zijn? Ons team bestaat uit jong en gedreven collega’s met veel vakkennis die we ook graag delen. Wij zijn een allround staalconstructiebedrijf voor nieuw en verbouwprojecten. Van grote constructies tot aanpassingen van machineonderdelen, maar ook complete autowasstraten, tankstations en sportcomplexen komen voorbij. Kortom zijn wij heel divers op het gebied van staal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag de zaken op orde heeft. We zijn een jong en dynamisch team in een groeiende organisatie, waarbij er via diverse stromen informatie moet worden verwerkt.

De functie

Wat ga je doen?

  • Jij zorgt ervoor dat de binnenkomende facturen kloppen met de geleverde materialen en/of diensten.
  • Je signaleert de afwijkingen en onderneemt actie waar nodig.
  • Je bent verantwoordelijk voor diverse inkooptaken rondom het productieproces.
  • Je verwerkt de urenregistratie van de collega’s
  • Je hebt ondersteunende taken in algemene zin.
  • Je houdt voor een gedeelte de social mediakanalen bij.

Wie zoeken we?

  • We zijn op zoek naar een persoon die voldoening haalt uit het nauwkeurig onderhouden van de administratie. Je beschikt over een gezonde dosis humor. Je deinst niet weg om de telefoon te pakken om de klant of leverancier te bellen voor een oplossing bij een specifiek probleem. Je bent nauwkeurig en klantgericht. Je weet prioriteiten te stellen en kunt snel schakelen. Communicatief vaardig en een proactieve werkhouding, je toont initiatief.

Jouw werkdag

Wat bieden we je? Je bent je eigen leidinggevende en hebt veel vrijheden. Je mag je eigen tijd indelen. Een goed marktconform salaris. Een hele leuke werksfeer in een jong en dynamisch team. Een prima salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de metalectro CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen en een goed pensioen o.b.v. fulltime.

Wat vragen we van jou?

  Hoe kun je reageren? We zien graag je cv tegemoet of bel even voor een afspraak via onderstaande gegevens. M.lammerink@lammerinkconstructiewerken.nl 0546 – 648 610

Wat bieden we je?

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken, neem dan contact op met Martijn Lammerink via m.lammerink@lammerinkconstructiewerken.nl

 

(Voor deze functie maken wij geen gebruik van bureau’s. De ingezonden cv’s worden rechtstreeks benaderd of niet in behandeling genomen).